Ok. tylko muszę gitarę nastroić, czyli, że muszę poczekać do wielkanocy aż brat z Szwajcarii wróci z lapkiem w którym jest dobre mikro, bo na słuch nie nastroję trzeba mieć tuner a póki co to lepiej tego nie słuchać co to wydobywa moja gitara teraz kiedy jest rozstrojona...
Ciekawa interpretacja... Na klasyku za bardzo żelastwa nie zagram choćbym nie wiem jak się starał, ale umiem nieco Metaliki, umiem Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama, a tak to Dżemu sporo...
Pewien jesteś? A umiałbyś znaleźć ze słuchu najcieńszą strunę jak należy (chodzi o to czy umiałbyś ją tak nastroić) bo dla mnie to nie możliwe raczej... A stroi się głównie od góry przynajmniej mi wiadomo o tylko takim sposobie a doświadczenia jeszcze nie mam za dużego.
Dobra moja kolej, Bartek G. 17lat (22 marca będzie 18!), aktualnie robię prawko (egzamin będę miał w Siedlcach, nie daleko miejsca zamieszkania Hetfield) to pochłania większość mojego wolnego czasu, chodzę do technikum Handlowego 2 rok, Mieszkam w Garwolinie (miasto na trasie Warszawa Lublin, 60 do Warszawy, 100 do Lublina), z Dimosol chodziłem do gimnazjum,
Ja to tradycyjnie rower, startuje w wyścigach organizowanych w moim miejscu zamieszkania, mam ok 10 pucharów ale rywalizacja jest nie powiem że jestem najlepszy ale czasem uda się wygrać, zapraszam na wyścigi zaczną się pewnie późną wiosną