Ok. tylko muszê gitarê nastroiæ, czyli, ¿e muszê poczekaæ do wielkanocy a¿ brat z Szwajcarii wróci z lapkiem w którym jest dobre mikro, bo na s³uch nie nastrojê trzeba mieæ tuner a póki co to lepiej tego nie s³uchaæ co to wydobywa moja gitara teraz kiedy jest rozstrojona...
Ciekawa interpretacja... Na klasyku za bardzo ¿elastwa nie zagram choæbym nie wiem jak siê stara³, ale umiem nieco Metaliki, umiem Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama, a tak to D¿emu sporo...
Pewien jeste¶? A umia³by¶ znale¼æ ze s³uchu najcieñsz± strunê jak nale¿y (chodzi o to czy umia³by¶ j± tak nastroiæ) bo dla mnie to nie mo¿liwe raczej... A stroi siê g³ównie od góry przynajmniej mi wiadomo o tylko takim sposobie a do¶wiadczenia jeszcze nie mam za du¿ego.
Dobra moja kolej, Bartek G. 17lat (22 marca bêdzie 18!), aktualnie robiê prawko (egzamin bêdê mia³ w Siedlcach, nie daleko miejsca zamieszkania Hetfield) to poch³ania wiêkszo¶æ mojego wolnego czasu, chodzê do technikum Handlowego 2 rok, Mieszkam w Garwolinie (miasto na trasie Warszawa Lublin, 60 do Warszawy, 100 do Lublina), z Dimosol chodzi³em do gimnazjum,
Ja to tradycyjnie rower, startuje w wy¶cigach organizowanych w moim miejscu zamieszkania, mam ok 10 pucharów ale rywalizacja jest nie powiem ¿e jestem najlepszy ale czasem uda siê wygraæ, zapraszam na wy¶cigi zaczn± siê pewnie pó¼n± wiosn±